Klaar voor morgen

Er worden ivm de Rhino evenementen afgelast. Wij rekenen er op dat deelnemers zelf verantwoording nemen dat ze tijdens de oefencross paarden niet met elkaar in contact laten brengen.

Hieronder het persbericht van de KNHS:
ERMELO (KNHS) – De KNHS-Indoorkampioenschappen op zaterdag 3 maart, vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart worden afgelast in verband met twee nieuwe mogelijke uitbraken van het Rhino virus. De nieuwe gevallen, een abortus en neurologische variant zijn op dit moment alleen klinisch bevestigd. De KNHS neemt geen risico’s en gelast daarom de Indoorkampioenschappen voor dit weekend en volgend weekend af.

Er is bij ons veel ruimte en het is buiten dus het besmettingsgevaar is kleiner. Mensen uit de getroffen gebieden raden wij aan om een andere keer te komen.

Berry Schuurman heeft speciaal voor de punten en de smalle hindernissen vlaggen gemaakt die aan een kant rood zijn en aan de andere kant wit. Hierdoor is de rode vlag altijd rechts en de witte links. Wat kan er nog mis gaan……….Berry bedankt!

Rood rechts……

v001

en wit links……….joepie

v002

Vanaf Coral Estate Harry Belafonte deze foto’s gemaakt van de punt die dus op 6 verschillende manieren gesprongen kan worden.

v003

v004

v011