Pas de Deux

 

Vrijdagmiddag was er  in de Flevomanege een Pas de Deux. De ruiters hadden van te voren allemaal een mooie proef in elkaar gezet, muziek uitgezocht en kleding gepast om te strijden om de eer en de toeschouwers te laten genieten van prachtige dressuursport en mooie kleurrijke creaties. Jong en oud deden mee.

Leida deed mee met haar vriendin en lesgenoot Suzan Benedictus. Ze reden hun kur keurig uit het hoofd en hadden lol. Daarna was er een gezellige nieuwjaarsborrel in de kantine. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Mooie stropdas om met lampjes en een rokje, de meiden zagen er super uit. Dat vond de jury Pieter Siemerink ook.

20150102_161528_resized

 

Alle deelnemers op een rij. De bruid en de bruidegom, Alieke en Juliët,  hadden zeer verdiend gewonnen.

 

20150102_161620_resized