Eventingfeest

Zaterdagavond was het eventingfeest zeer geslaagd. Op een geweldige locatie, de Hollandsche Manege in Amsterdam, werden de jaarprijzen uitgereikt. Renske Kroeze wist met haar Sunny Girl (v. Burggraaf) de eventingcup 2009 te winnen. Gefeliciteerd! Leuk detail is dat Renske haar moeder elf jaar geleden op haar verjaardag een rietje sperma van de hengst Burggraaf kreeg.

Hiermee werd de merrie van papa geinsemineerd. Nu wint Renske met dit fokprodukt Sunny Girl de eventingcup. Een echt familie succes! Eventing is een teamsport, dat blijkt maar weer.
Alice haar vader won dankzij de vele stemmen de meest buitengewone foto, met dank aan iedereen voor het stemmen!
De wedstrijd van het jaar werd Alphen Chaam. Ellen Kloos won het Point two Airjacket door als debutante in Boekelo gelijk Nederlands kampioen te worden. Het was een super gezellige afsluiting van seizoen 2009!

Eveningfeest_1Eveningfeest_2Eveningfeest_3Eveningfeest_4Eveningfeest_5