Een oude beuk uit Hierden

Waar een mens al niet blij mee kan zijn! Een oude grote beuk uit Hierden. De boom was te oud en moest in december om. Terwijl de bosbouwers zaagde viel de oude beuk zelf al om. Dominique van Wijk tipte Alice afgelopen winter al voor de kerst. Alice was er blij mee, maar nu het gevaarte nog in Biddinghuizen zien te krijgen.

Reint Beelen is bosbouwer en woont in Hierden. Reint heeft zelf twee stoere belgische trekpaarden voor het grote werk in het bos waar trekkers niet in mogen. Zijn dochters rijden paard en zijn lid bij de club in Hierden. Dominique legde het contact en zorgde dat de boom deze week naar Biddinghuizen kwam.
Gelukkig lag deze in een keer goed want hij is mega groot en niet te verplaatsen. Vanuit een schuine lijn is hij in combinatie met de grintbak te springen. Vanaf de waterbak in een gebroken lijn gaat het ook prima.

Dominique maakte leuke plaatjes.

Reint en Dominique nogmaals bedankt!

boom5site

boom1site

Het is een gave boom waar we al veel plezier van hebben.

boom4site

beukeboom