Ongelooflijk maar waar

Vorige week stond Alice met Coral Estate Mitok eerste reserve voor de CIC*** in Luhmuhlen as weekend. Per land zijn er vier startplaatsen voor deze populaire wedstrijd. Naar aanleiding van Mitok zijn derde plaats in Dijon CCI** had bondscoach Martin Lips met de organistatie geregeld dat als er iemand uitviel Alice als eerste aan de beurt zou zijn. Er zijn 50 startplaatsen in totaal, Alice stond als nr 51 maar er viel niemand uit…………..

Volgend jaar is daar van 25-28 aug 2011 het EK. Dat zijn nog maar 434 dagen. Dit EK is weer kwalificatie voor de Olympische Spelen van Londen, vandaar dat deze wedstrijd nu extra in trek is.

De VWA was langs geweest om de gezondheidsverklaring te tekenen, Mitok topfit, de vrachtwagen stond gepakt, alles was klaar maar er viel niemand uit. Er zijn meer Nederlanders teleurgesteld omdat ze niet kunnen starten, maar Martin en Alice waren er wel bijna zeker van dat er iemand uit zou vallen. De organisatie van Luhmuhlen heeft dit ook nog nooit eerder meegemaakt.

Een raar idee, klaar voor vertrek, maar niet mogen gaan. Even diep zuchten en weer doorgaan. Mitok zijn tijd op 3* nivo komt nog wel!

Wij wensen Tim Lips, die zijn comeback maakt met Concrex Oncarlos, Ellen Kloos, Anouk van Gerven en Madeleine Brugman veel succes! Raf Kooremans en Cavalor Telstar maken hun viersterren debuut, ook jullie heel veel succes! Zaterdag komen we jullie aanmoedigen.

Voor meer info www.luhmuehlen.de/