Topdagen in OudKarspel

Met oranje en witte linten kwamen Alice en Marcia Dominicus terug uit Oudkarspel. De sgw georganiseerd door de familie Beukers is erg leerzaam Dit jaar was er voor de eerste keer ook een M rubriek. De cross was super, mooie galopeerstukken met leerzame bulten en combinaties.
Zaterdag reed Alice Peter Parker in de klasse M. Na zijn operatie aan de bult tussen zijn achterbenen half april, was dit zijn tweede cross. Hij liep een fijne dressuurproef, sprong foutloos en liep een supercross. De overwinning was voor hem! In Markelo won hij de M ook, hij is nu klaar voor de klasse Z.
Coral Estate Whizzard liep zijn tweede M cross en deed het ook geweldig. Goed dressuur, een balk op hindernis twee in het springen en een foutloze cross. Hij won hiermee de derde prijs. Ronald Koopman uit Biddinghuizen werd tweede. De eerste drie plekken gingen dus naar de polder.

Zondag werd de B verreden. Marcia Dominicus reed met onze Amarillo. De dressuur ging goed, een balk tijdens het springen en een foutloze cross. Marcia en Amarillo werden derde. Het is erg leuk om te zien dat het iedere keer beter gaat. Ga zo door! Ook hun hadden een wit lint. Schoonzus Yolanda Stolk won ook de derde prijs………
Omdat Alice  zondag met Marcia naar Oud Karspel moest voor de klasse B reed ze zelf ook twee nieuwe vijfjarige talenten. Later deze week meer over deze paarden. Ze reed HC. Coral Estate Alert kreeg 209 punten voor zijn allereerste dressuurproef. Alice was trots op hem. Tijdens het springen hinnekte hij de hele weg maar liep foutloos!
Na wat moeite bij hindernis 1 en 2 in de cross ging hij verder super.
Coral Estate Arriba snapte er nog niet veel van. De dressuur en springen gingen prima, maar toen nog een cross was wel raar. Tot het water ging het goed, maar het water in was te lastig. Ze heeft bij ons water gezien, in Ermelo en in het bos, maar op een wedstrijd met tenten en publiek is het toch anders.

Gelukkig mocht Alice even oefenen in de pauze. Gwen van Tilburg, die netjes tweede werd bij de L pony’s ging even voor met haar Nando. Een leerzame dag voor Arriba.

Marlou Cramer won een B rubriek met Alice haar fokproduct ZigZag. Gefeliciteerd en ga zo door!

Helaas hebben we van zaterdag geen foto’s, dus alleen plaatjes van vandaag.

Coral Estate Alert lekker relaxed na zijn dressuurproef

aaoudK1

Coral Estate Arriba

aaoudk2

Stagaire Nathalia las voor de eerste keer een dressuurproef voor en filmde ook voor de eerste keer, ook voor haar dus een leerzame dag

aaoudk3

Coral Estate Arriba

ArribaOudK

Coral Estate Alert

AlertOudKarspel

Coral Estate Amarillo en Marcia

AmarilloOudKarspel2

Marcia heel blij! En terecht want ze ging goed.

aaoudk4

Gelukkig konden we even oefenen, Gwen en organisatie bedankt! Renate van Tilburg maakte deze leuke foto’s.

aawateroef1

aawateroef

aawaterief2