De schuur van Hattem

Een paar maanden geleden hebben we de schuur van de cross van Hattem gekocht. Nu nog “even” opzetten. Eerst moesten er vier hoge palen aangeschaft worden en toen moest er tijd gevonden worden. Sieto van de Scheer uit Hattem kwam gelukkig helpen met bouwen.

Gisterenavond werd er verder gewerkt en Alice haar vader hielp ook een handje mee. Helaas kon het riet niet op het dak gemaakt worden, het riet was te nat. Dit ligt nu binnen te drogen en zal er zo snel mogelijk opgemaakt worden.

Voor de paarden is het erg leerzaam om  er onder door te springen, vandaag werd er volop gebruik van gemaakt. Zonder riet op het dak was het ook erg nuttig.

Hier nog in het bosrijke Hattem

dakhattem

schuur7

The making off, Sieto zaagt de palen op maat

hattemschuur2

 

schuur4

schuur3

schuur5

schuur6