Mooie sport in Breda

Afgelopen weekend was er mooie sport te zien in Breda. Het was geweldig weer en dat is ook wel eens fijn na al die regen. Gert reed met Coral Estate Bounty in de CIC**. Tijdens de dressuur schrok Bounty een paar keer van de vierspannen die in een ring naast hem hun proef aflegde. Daardoor kwam er wat spanning. -56,4 en een 17e plaats van de 39 deelnemers.

Zaterdag werd er gesprongen. Bounty verlaagde hindernis 1, sprong 3 en 4 stonden langs de kant en weer kwam er voor Bounty zo’n eng vierspan langs de ring. Gert kwam met zijn voet tegen de rechter staanders en daardoor vielen er nog twee balken. 5b ging er ook af en toen hadden Gert en Bounty bij hindernis vijf al 16 strafpunten. Gelukkig bleef het daarbij. Jammer maar de volgende keer beter.
Zondag ging de cross perfect. Geen vierspannen in de buurt, dus dat was handig. Ze kwamen vier seconden te laat binnen wat hun 1,6 strafpunt opleverde. In totaal kwamen Gert en Bounty op de 20e plaats terecht.

Tim Lips werd met Van Schijndel’s Concrex Owaola Nederlands kampioen en tweede in de totaaluitslag van de CIC***. Elaine Pen werd heel knap vierde in deze rubriek. Omdat zij voor het Young Riders kampioenschap heeft gekozen ging het zilver in het NK nu naar de als vijfde geplaatste Raf Kooremans met zijn Demeter. Jan van Beek maakte het podium compleet. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Neeltje weer bedankt voor je leuke foto’s, Ronald en Marina ook bedankt!

4site

5site

Teamveterinair Emile Welling, Renske Kroeze en Alberdina wachten zondag op wat komen gaat….altijd weer spannend.

3asite

2site

 

3site

Het water in

6site

En er snel weer uit

7site

Elaine Pen met haar Jazz nakomeling Vira, de verrassing van de CIC***, ga zo door!

2asite