Lol in Neede

SGW Neede, tevens de kampioenschappen van Gelderland, was super gisteren. Heerlijk nazomer weer en lekker relaxed. Gert, Alice, Leida en Jantien vertrokken om 7 uur met Benthe en Carmen. Alle vier hadden we een paard. Bij Harderwijk pikte we Merle op, die ons de hele dag super hielp. Amber deed zoals gebruikelijk de boel thuis. Opperstalmeester pa Naber kwam ook even helpen.

Buurmeisje Carmen Holtslag reed in de klasse L. Een redelijke dressuurproef, een foutloze cross, maar helaas twee balken met springen. Hierdoor kwamen ze op een 18e plaats.

Gert reed Bob the Builder voor het eerst in de klasse L. -57 in dressuur en een foutloos springparcours. Hindernis 9a en b waren twee punten op twee galopsprongen, wat voor L paarden eigenlijk te moeilijk is. Maar nu hadden ze op die punten hele fel gekleurde tafelkleden liggen. Wow heftig. Hier waren voor veel paarden problemen. Jammer want om een paard op te leiden is dat niet handig.
Bob schrok heel erg en Gert kreeg hem bijna niet bij de hindernis. Gelukkig ging het de tweede keer wel goed. Gert had een supergevoel op de jonge Bob. Wat een relaxed paard, bij de vrachtwagen hoef je hem niet eens vast te houden. Dat was met Bounty wel anders………..

Coral Estate Alert liep pas zijn tweede cross dit jaar en deed dat super. Alice had bij nr 9 wel haar handen vol maar het lukte. Tijdens de dressuur stond hij derde, -52 en bij het springen verlaagde hij 7a. Hiermee wonnen Alice en Alert de 6e prijs. Coral Estate Bring it on, de winnaar van de 5 jarige competitie, werd met Nienke van Roekel 7e.

Vaste vakantiehulp Joanne Spliethof werd heel knap tweede met de door haar opa gefokte Avalona, dit is net als Alert een Quatro. Goed gedaan reservekampioen van Gelderland! Ook met haar pony werd ze tweede. Ga zo door.

Onze medewerkster Benthe Vermeulen reed in de klasse B met haar All in One. De dressuur ging niet zo goed maar voor de rest maakte ze geen fouten. Op naar de klasse L!

Gert en Bob door de nieuwe waterbak. Neede had een compeet nieuw terrein en alles zag er zeer goed uit. Rutger Murray bedankt voor de foto.

neebob

Coral Estate Alert op weg naar de watercombinatie

neealert

Carmen, links en Benthe bij All in One

neecar

Leida houdt Alert vast en Jantien wil hem wel afspronzen. Ideaal brave paarden!

neewagen

Gwen van Tilburg uit Biddinghuizen werd M kampioen en reservekampioen bij de pony’s. Even een groepsfoto. vlnr Joanne Spliethof, Gwen, haar zusje Noah en Mylene Spaak. Leida en Jantien vonden het ook wel gaaf bovenop bij nr 1!

neeprijs