Mooie dag in Ysselsteyn

Gisteren was het een superdag in Ysselsteyn. Heel erg mooi weer en alle vier de paarden foutloos in het springen en tijdens de cross!

Peter Parker mocht mee om na zijn CIC** wedstrijden een Z cross te lopen. In de eventingsport is het nuttig om ook eens een stapje terug te doen. Hij had lol en liep de cross zeer fijn binnen de tijd. Hij had ook foutloos gesprongen en stond derde na dressuur. Omdat de nr’s 1 en 2 fouten hadden gemaakt won Peter Parker de Z klasse. Alle onderdelen worden nu fijn bevestigd.

Coral Estate Ayo liep zijn tweede Z cross. Dat ging perfect. Wat een fijn paard. Alice reed hem niet te snel. Tijdens de dressuur had hij -43. Een elfde plaats was voor hem.

Coral Estate Alert mocht zijn M debuut maken. In Neede ging de L fijn, dus Alice vond dat hij wel klaar was voor een stapje hoger. Dat was ook zo want hij won de derde prijs.

Gert reed Bob the Builder. Bob begint het spelletje te snappen en deed het veel beter dan vorige week. Goed dressuur wat goed was voor een 4e plaats. Verder geen fouten en hiermee wonnen Gert en Bob de 3e prijs.

Onze medewerkster Benthe Vermeulen maakte met haar All in One hun L debuut. De dressuur was goed voor 57 strafpunten, tijdens het springen viel er een balk en in de cross schoten ze een keer langs een punt. Benthe was erg blij en had een goed gevoel.

De dag was lang want volgens Leida en Jantien gingen we midden in de nacht weg (6 uur) en kwamen we ook midden in de nacht (20:30) thuis.

Foto’s hebben we helaas niet want het fototoestel lag nog thuis…….

Peter Parker, Saumur 2011

SaumurOzzie3