Coral Estate breidt uit

Coral Estate helpt de eventingsport in Nederland vooruit. Ze gaan voor de komende drie jaar de Renswoude Horse Trails sponseren. Er komt zelfs een korte 3* bij van 7/10 juni 2012! Dit zijn zeer goede ontwikkelingen.

Ook bij ons op stal zijn er ontwikkelingen. Coral Estate heeft een leuke 4 jarige en een 8 jarige gekocht. 

Doordat Coral Estate Bounty is verkocht en Vadrouille uit de hogere sport gaat was er ruimte.

 Harry Belafonte is een 8 jarige ruin die met Bernd Backhaus twee 2* heeft gelopen. De eerste was in Arville, helaas viel hij toen in het springparcours in de driesprong door een communicatiefout. De familie Backhaus heeft Harry gefokt. De moeder van Harry heeft ook eventing gelopen. Moeders Backhaus reed met de oma van Harry 1.30 parcoursen.

Gert heeft hem gespot in Arville en voor Varsseveld heeft Alice hem in Duitsland gereden. Tijdens Varsseveld is Alberdina even naar Bokhorst gereden om hem te laten keuren. Bernd reed hem in Varsseveld naar de 17e plaats.

De deal kwam later rond waardoor Harry vorige week pas op stal gekomen is. Alice is blij met de snelle zoon van Heraldik xx.

Het tweede paard is een vierjarige die nog niet zoveel kan. Alice was begin oktober in Ierland op een eventingpaardenveiling. Daar viel hij haar op door zijn galop en springvermogen.  Deze Ier heeft een Holsteiner vader en is een leuke nuchtere bruine ruin. We leiden hem netjes op.

Harry Belafonte

Harrystand

Hoofd Harry2

Bernd Backhaus en Harry Belafonte

habsite

We bedanken Arie de Vroet voor de actie foto’s uit Hunxe en Varsseveld. www.eventingphoto.com

HarryBsite

HBSite

De vierjarige Ier

ierharry

Die jonge Ier in de wei

ierwei