Game over

Helaas wilde Coral Estate Mitok hindernis 10, de coffin niet aanpakken. Hij ging goed van start en had fijne sprongen. Bij het twee minutenpunt liep hij zelfs voor op schema. Op hindernis 7, het grote gat, sprong hij ook prima. Alice voelde hem boven dat gat wel even schrikken.

Dat mag nog geen reden zijn om de coffin niet aan te pakken. Hij ging even in de staak bij de greppel naar beneden. Heel erg jammer. Alice heeft nog een paar hindernissen gesprongen en toen hij voor hindernis 14, de sunkenroad, weer weg wilde draaien is Alice er mee op gehouden.

Als jong paard waren gaten ook geen hobby voor hem, door de vele training is het een stuk beter geworden. In Italie deed hij het super. Nu moest je eerst naar beneden richting de greppel en dat wilde hij niet. Heel diep zuchten en weer verder.

Gelukkig reden de andere Nederlanders goed. De in Engeland wonende Nederlander Andrew Hefferman reed als 1 van de 9 binnen de tijd. Andrew werd 26e en daarmee beste Nederlander. Tim werd 27e en Elaine 29e.

eventingphoto.com dank je wel voor de foto’s

Ready to go, we hadden er zin aan

002

Goed over nummer drie…

004

008