Nagenieten

Het leven hier in Biddinghuizen gaat gewoon door, er worden weer paarden en mensen getraind. De groepslessen gingen ook super woensdag. Via medewerkster Marieke Schildkamp kwamen er studentenruiters die allemaal bleven eten in de kantine en daarna nog gezellig na borrelden.

Peter Parker is topfit, Alice kan niet merken dat hij wat heeft gedaan vorige week. Dat maakt Alice echt blij.

Hierbij wil Alice iedereen bedanken voor alle lieve mails, telefoontjes, apps, smsjes, kaarten, kadootjes enz. Bossen bloemen werden er bezorgd, zelfs van de gemeente Dronten. Allemaal heel hartelijk bedankt, het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedankten.

Via deze link kan je de Boekelo cross van Peter Parker bekijken.

site

Internationale bedoeling met de studentenruiters in de waterbak, een Argentijnse een Spanjaard en later kwam er nog een meisje uit Noorwegen, gezellig!!

20131016_183825_resized