Geslaagd eventingfeest

Al voor de 9e keer werd er aan het einde van het seizoen een eventingfeest georganiseerd. Dit feest begon in Breda bij Toine Peemen, ging daarna naar Amsterdam en was nu voor de 2e maal op het kantoor van Ramon en Sabine van Reine.

Het ACSI kantoor is een super locatie om een feest te organiseren. Het was een topavond, met een zeer goed diner. Tussen de gangen werden er mooie films getoond en de prijzen uitgereikt. Er werd tot in de late uurtjes gedanst.

Peter Parker, de volbloed van Ramon en Sabine en Yvonne Koornstra won de 2e prijs in de Doc Horse eventingcup. Coral Estate Harry Belafonte mocht de 4e prijs in ontvangst nemen. De cup gaat over de internationale wedstrijden die er in Nederland zijn. Je moet aan minimaal 3 wedstrijden deelnemen.

Leida en Jantien gingen gezellig mee. De zonen van Ramon en Sabine pastte op hun. Bijzonder want Alice weet nog heel goed dat Sabine zwanger was van Remy, hij is inmiddels al 16. Waar blijft de tijd….Wij bleven ook gezellig slapen. De volgende ochtend had Thierry van Reine een springwedstrijd in Bergharen. Daar hebben we even gekeken en Alice heeft Thierry geholpen met losspringen.

Leuk om hem eens op een wedstrijd te zien rijden.

Daarna gingen we door naar Putten waar we Sinterklaas gevierd hebben met de familie Lozeman, dat was weer ouderwerts lachen.

We danken Irene voor haar goede zorgen hier thuis.

Sabine maakte deze mooie foto, iedereen aan tafel! Gezellig

ev1a

Alice krijgt de 2e prijs van Dirk Stuip en Marlies Reibestein

ev1b

Chantal Mechelenbrink won de competitie, haar moeder kreeg een prijs voor de beste groom, geweldig! Mooi dat de moeders ook eens in het zonnetje werden gezet, waar zouden we zijn zonder hun!

ev1c

Benthe Vermeulen, (links)was net aan haar knie geopereerd. Joanne Spliethof had woensdag een operatie gehad. De plaat die in haar been zat is eruit gehaald. Via deze weg wensen we onze trouwe hulpen een zeer goed herstel. Super dat ze er waren!!

ev1

Ex working student Renske Kroeze wilde ook graag met ons op de foto..

ev2

Meer eventingmeiden, vlnr Loes van Gils, winnares van de 5 jarige competitie, Pien Ullings, KNHS kampioen klasse Z, Mara Klaver en mega supportster Neeltje

ev7

De volgende ochtend op wedstrijd bij Thierry

ev5

Joepie een 2e prijs met Sonja!

ev6

Sinterklaas bij opa en oma, meiden kleuren in de keuken, zodat de rest van de familie rustig de gedichten konden voorlezen, deze waren niet altijd geschikt voor kinderoren….

ev4