Clinic bij het Groenhorst college

Gisterenmiddag gaf Alice ter ere van de openingsweek van het Groenhorst college een clinic in Barneveld.

Vanwege het slechte weer werd de clinic binnen gehouden. De firma Koopmans had voor prima geluid gezorgd. Alice had Coral Estate Zamzam meegenomen.

Hij deed het super. De leerlingen van het Groenhorst college  konden vragen stellen. Zamzam had de hartslagmeter aan zodat Alice kon vertellen wat zijn hartslag was. De snelheid werd via de GPS gemeten. Carolien Meijboom, leerling van deze school en stagiaire bij Alice, ging gezellig mee.

Na het rijden gaf Alice een leerling les. Dat was Brigitte de Man. Brigitte heeft in Varsseveld al een 2* cross gereden en wil dit jaar graag meer 2* wedstrijden rijden. Brigitte en haar paard deden het goed. Het was leuk om te doen.

Carolien bedankt voor de foto’s.

IMG-20140408-WA0005

IMG-20140408-WA0008