De Regiokampioenschappen

Zaterdagmiddag reed Alice met Coral Estate Curacao op de kampioenschappen van de regio Gelderland/Flevoland in de klasse M. Dit was in manege Luxool in Nijkerk.

In de eerste manche was Curacao heel kijkerig naar al het publiek aan de zijkant. Gelukkig sprong hij foutloos, maar het is wel eens fijner gegaan. Alle foutloze combinaties mochten terug komen in de tweede manche. Hindernis 3 was een dubbel, Alice kreeg een terugafstand op deze hindernis waardoor 3a, de oxer naar beneden ging. Jammer want het was niet nodig geweest als Alice een galopsprong minder had gemaakt.

Pffffff, geen goed plan om op zaterdagavond na een hele drukke week een wedstrijd te rijden, hindernis 4 werd ook verlaagd. Verder gaf hij Alice een zeer goed gevoel. Het blijft paardensport en dit kan gebeuren. Alice was trots op ex working student Joanne Spliethof die 3e werd met haar Avalona.

Deze week kreeg Alice deze actie foto van Coral Estate Curacao, in de cross is hij altijd in zijn element.

IMG-20150207-WA0010