Nieuwe stagiaire

Sinds een lange tijd is er weer een mannelijke stageloper in Biddinghuizen. De 16 jarige Damien Daamen uit Ingen is hier nu een paar weken en hij blijft tot half maart.

Damien volgt deĀ opleiding “allround medewerker paardenhouderij” aan het Groenhorst college in Barneveld. Hij is eerstejaars en het is Damien zijn eerste interne stage.

Zijn 11 jarige ruin Zwier is ook mee. Het is een Gelders paard van de hengst Koss x Elegant. Damien heeft nog geen wedstrijden gereden met hem gereden maar dat gaat na deze stage veranderen. Het is Damien zijn doel om in het voorjaar te gaan starten in zowel dressuur, springen als eventing.

We hebben lol met Damien, hij is al meegeweest naar een kadertraining en naar de Nulmeting in Renswoude. Wij wensen hem nog een hele leuke en leerzame tijd toe in Biddinghuizen.

Dinsdagmiddag tijdens de training, Damien op Zwier. Charlotte ruimt de mest op en heeft ACSI Cashflow aan de hand. Alice is net overgestapt van Cashflow op Watermill Famous.

20150203_133650_resized

 

Beetje verandering van het weer, donderdag even een dikke scheve boom omgezaagd, pa Lozeman kwam even helpen. Damien en Alice waren onder de indruk van het geweld en geluid van de vallende boom.

20150205_102045_resized

 

Oeps twee motorzagen vast en dat is lastig…

20150205_101614_resized

 

Het ging niet vanzelf want toen hij half doormidden was moest hij de goede kant opvallen. De spanband brak een paar keer door midden. Maar het is gelukt en we kunnen weer een mooie nieuwe hindernis maken!

20150205_101457_resized