Trainingskamp Amerongen

Angela bracht ACSI Peter Parker zaterdag (toen Alice in Aken reed) naar Amerongen. Daar moet hij 14 dagen in isolatie staan. Met een ontsmette vrachtwagen moest hij daar gebracht worden. Astrid Baxter dank voor het lenen van je horsetaxi!

Toen Alice uit Aken kwam zaterdag rond 19 uur werden er spullen omgepakt en ging ze met de wedstrijdkist naar Amerongen. Daar kon ze zaterdagavond Ozzy nog even trainen want vrijdag had hij vrij gehad. Lekker twee maal in de molen en in de wei.

Alberdina Buiskool ging zaterdagavond mee en bleef in de vrachtwagen slapen. Alice slaapt om de nacht in een hotel daar in de buurt. Alberdina ging zondag weer mee terug naar Biddinghuizen. Elvira die bij Marlies werkt let verder heel goed op Ozzy. Zondagmorgen heeft Alice heuvelwerk gedaan met Ozzy, hij voelde heel fit en de feedback van Carolien was super. We liggen op koers.

20160717_083059-1_resized