Weer naar Papendal

Zondagmorgen was het weer heel vroeg dag, om 4:15 ging de wekker. Om half 1 lag Alice er pas in, dus een kort nachtje. ACSI Peter Parker moest de Olympische proef lopen in een grote entourage. Tim Lips reed als eerste om 7 uur en Alice moest daarna de baan in. Ozzy voelde een klein beetje taai, Alice had hem woendag voor het laatst gereden. Donderdag liep hij 2x in de molen en in de wei. Angela is vrijdag met hem naar de renbaan gegaan om 11 minuten te galoperen. Martin Lips en Nicole Werner waren niet ontevreden. De video zag er ook niet verkeerd uit. Hij maakte geen fouten en deed netjes zijn ding, dat ondanks een grote bui regen, Alice was tot haar vel toe nat……

Gert ging even mee en om 9 uur waren we weer thuis. De meiden kwamen net uit bed, Pipi de hond, had goed op ze gepast!

Alberdina bleef bij ons slapen en kwam even kijken. Daarna ging ze naar haar zus die er vlakbij woont, ideaal.

IMG-20160703-WA0001