ACSI Green Arrow wint de Nederlandse titel!

Terwijl Gert en Alice in Rio waren reed onze medewerkster Angela Kollee de 5 jarige ACSI Green Arrow naar het Nederlands kampioenschap voor jonge eventingpaarden.

Deze fijne vos, die Gert vorig jaar gespot heeft, hebben we sinds vorig jaar op stal. Hij won met Angela ook al in Oudkarspel de klasse L, dit was toen zijn eerste cross. Hij is in eigendom van Ramon van Reine en wordt bij ons netjes opgeleid. Het is een  Arthos R x Derrick.

Een citaat uit het persbericht van het KWPN:

Al in de dressuur overtuigde latere winnaar Acsi Green Arrow. In dit onderdeel ging de vosruin al aan de leiding met een 8,5 voor stap, 8-en voor gedragenheid en een 9 voor exterieur. Een 8,5 werd eveneens genoteerd voor rijdbaarheid en de jury, bestaande uit Janny Morssink en Joachim Dimmek (dui), kon voor de galop in het terrein zelfs een 9 kwijt.

Kees de Feijter ging mee om Angela te helpen, waarvoor dank!

IMG-20160815-WA0019