Springen in Hulshorst

Zaterdag zijn Alice en Fleur naar Hulshorst geweest.

Fleur reed met onze Highfive in de BB. Hij had een balk op de laatste. Alice vond dat Fleur ook wel B kon starten. Deze week was er al een startpas aangevraagd, dus even naar het secretariaat en geregeld. Alice zei dat Fleur ritme moest houden en Highfive sprong super! Foutloos en in de barrage sprong hij nog het best. Ze kwamen op de 9e plaats terecht. Fleur had dat niet verwacht dat ze nul zou rijden, dus super leuk!

Met Giggs van Henk Jan Smit werd Fleur netjes vierde in de B. Daarna mocht Giggs zijn L debuut maken. Het was een tweefase parcours met 13 hindernissen en 16 sprongen. Giggs deed het super maar sprong twee keer te laag.

Alice reed met ACSI Green Arrow ook in de klasse L. Hij sprong wederom weer geweldig. Alice reed niet snel in de tweede fase en won de 6e prijs. Watermill Famous ging ook fijn nul rond en werd 7e. Daarna mocht Famous in de klasse M. Ook toen sprong hij weer 16 sprongen netjes nul en won de 3e prijs.

ACSI Zamzam liep ook mee in de M, Fleur had hem al losgestapt, maar toch was de losrijtijd wat kort. Hij verlaagde hindernis 1. Gelukkig kreeg Alice hem snel weer ontspannen en sprong hij verder prima. Het was weer een nuttige dag. Niet zo lang want het begon pas om 10 uur en we waren om 16 uur thuis, ook wel eens fijn!

Lisa, de vriendin van Fleur kwam even kijken en heeft goed geholpen, waarvoor dank! Fleur op Highfive

20170121_201249

 

Archieffoto van Kootwijkerbroek, Highfive

DSC_9765_20161227_164811

 

Beiden te paard en losrijden

20170121_125908

 

Ook archief, Giggs in Wezep

 

DSC_8625_20170114_112857