Springen in Olst

Het leek Alice leuk om in de vakantie een dagje te gaan springen met de meiden. In Olst is het iedere eerste donderdag van de maand overdag voor de paarden en vanaf half 6 voor de pony’s. Helaas was Leida al de hele week ziek en kon ze niet mee. Gelukkig is ze nu wat beter, maar ze bleef lekker thuis. Gert kon een dag vanuit huis werken zodat ze niet alleen was.

Fleur reed met Giggs een nette foutloze B ronde en won de derde prijs. Alice startte Watermill Famous in de klasse L. Hij sprong een balk op hindernis 9. Daarna mocht hij zijn M debuut maken.

Hij liep een stuk fijner want had alles al een keer gezien. Dubbel nul en een tweede prijs! ACSI Zamzam spring heel vaak en dat werkt goed voor hem. Hij liep dubbel nul in de M en werd vijfde.

ACSI Harry Belafonte had weinig tijd om even te wennen. Zamzam was nr 13 en hij was als laatste nr 23. Hij stond fijn aan de hulpen maar toen hij de ring in kwam moest hij gelijk van start. Hij was kijkerig en sprong 5b naar beneden.

Daarna mocht hij Z lopen. Toen ging hij super rond, wow wat een power, maar dat wisten we al. Helaas een balk op de allerlaatste oxer. Grappig want er kwam nog een fan van Harry naar Alice toe, ze had Boekelo wel 3x met hem gereden via de helmcamera, superleuk.

Na de ZZ werd er verlaagd voor de pony’s. Jantien reed keurig met Casper en won de eerste prijs. Gaaf om samen naar dezelfde wedstrijd te gaan!

Casper staat stoer naast Harry

20170106_093357

 

Noor Kuilboer is een weekje hier aan het trainen en helpen. Ook Jantien heeft goed geholpen

20170105_124624

 

Vanuit de losrijbak kijk je zo naar de wedstrijdhal, ideaal!

20170105_155922

 

Ondanks de kou lekkere rode wangen, gezellig met Noor en Fleur!

20170105_202058