Volle zaterdag

Gert ging zaterdagochtend om 8 uur met Jantien naar judo voor een examen, ze deed het goed en kreeg de groene slip. Alice vertrok ook al om half 9 met zes paarden richting Nijkerk. Fleur reed BB met Highfive, en net parcours met 1 balkje.

Daarna in de klasse B ook een balk. Highfive gaat echt fijn springen! Fleur reed Giggs van Henk Jan Smit ook in de B. Hij had een balk op een steilsprong. In de klasse L werd Giggs wat sterk. Dit was net zoals vorige week een tweefase parcours. Hij sprong een balk maar had ook hele fijne sprongen.

Alice reed Watermill Famous in de L. Hij sprong fijn foutloos en won de 7e prijs. Daarna mocht de hengst M lopen, hij sprong een balk in de eerste fase. De tweede fase ging fijn, gelukkig was het tweefase speciaal zodat je altijd de tweede fase kan rijden. Hierdoor kan je toch 15 hindernissen springen.

ACSI Zamzam sprong ook een fijne ronde in de M, vaak mee doet hem goed. Een balk in de 2e fase. Curacao was erg gretig want hij was lang niet meegeweest. Hij sprong nul en won de 5e prijs. ACSI Peter Parker liep ook erg fijn en tikte oxer nummer 5 naar beneden. Omdat er veel deelnemers waren kon Alice er vier rijden in de M. Hierdoor waren we pas om 20:30 uur thuis.

Ondertussen was Gert met Leida naar Ermelo geweest voor de indoorcross. Dat ging goed. Een keer teveel door de binnenbocht en een langsloper. Daarna bracht Gert Leida naar een kinderfeestje waar ze ook bleef slapen. Gert moest weer terug naar Ermelo om daar de boel te regelen. Hij was pas om half 11 thuis, dus het was een lekkere volle zaterdag!

20170129_114140

 

Fleur haar ouders, tante en zusje kwamen kijken, super leuk!

20170128_105433

 

Alice haar vader (72 jaar) deed ook mee in de B, hij had een balk. Daarna snel naar kleindochter Leida kijken in Ermelo en toen weer naar Nijkerk voor de M, gang houden!

20170128_122438

 

De mooie ruime hallen, hierdoor zijn er altijd veel deelnemers.

 

20170128_161731

 

Mathijs en Fleur hebben goed geholpen, want met 4 in e M is het even doorwerken. Fleur kon gelukkig vanaf Nijkerk gelijk naar huis, zodat ze niet te laat thuis was.

20170128_164935

 

Leida en Xam in Ermelo in actie

20170128_165114