Medewerkers

Toen Demi en Fleur vertelden dat ze iets anders gingen doen is Alice hard op zoek gegaan naar stalmedewerkers.

Gelukkig kreeg Alice veel reacties, dus het was een hele klus om uit te vinden wie het best hier zou passen.

Op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend is Anouk Boelsma hier aan het werk. Ze is 34 jaar en woont in Biddinghuizen. Ze heeft veel ervaring met stalwerk. Drie middagen in de week werkt ze bij draftrainer Jeroen Engwerda, dat doet ze al ruim 15 jaar.

Working student Floor Greeve uit Hilversum was al een aantal dagen aanwezig bij ons, dus Alice zat niet gelijk zonder. Er staan ruim 20 paarden dus er is genoeg te doen.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de 28 jarige Marloes Fransen hier. Marloes heeft haar paard Senator meegenomen en kan ook op andere dagen aan het einde van de middag voeren als Alice lessen geeft of niet aanwezig is.  Marloes woont in Zeewolde, dus beiden meiden wonen lekker in de buurt. Tot nu toe gaat het super. Wij wensen Anouk en Marloes heel veel werkplezier.

Anouk uit Biddinghuizen

20171023_090226_resized

 

Marloes en haar Senator

20171016_114538_resized