Succesvol sportief weekend

Afgelopen vrijdagavond gingen Gert en de meiden naar de regiokampioenschappen kijken in Putten. Daar was het Z/ZZ springen. Ons buurmeisje Suzan Lammerts werd keurig 3e in de klasse Z. Alice kon helaas niet mee omdat het al om 17 uur begon en ze hier nog werk had.

Zaterdagmorgen ging Alice met Leida en Floor naar Hierden. Daar was het druk want er deden er meer dan 100 mee in de klasse B springen bij de paarden. Leida reed keurig netjes foutloos en werd met haar E pony Lucky Lizzy tweede en , met Vadrouille en Solo derde met 85 en 82,5 punten. Floor Greeve reed ook netjes nul en kreeg 67,5 punten.

Daarna konden we naar huis om de paarden op stal te zetten en ging Alice later met Gert en twee paarden. ACSI Harry Belafonte liep weer een parcours sinds het EK in augustus. Hij mocht lekker in de M inkomen en deed het super, een balkje op oxer nr 7. Verder een topgevoel. ACSI Zamzam stopte heel onverwachts op steilsprong nr 2. Wow hij heeft jaren niet meer gestopt. Voor hem was het ook zijn eerste parcours sinds september. Alice reed hem misschien iets te relaxed. Daarna ging het goed. Een goed leermoment dus en nu weer lekker in het wedstrijdritme komen voordat het eventingseizoen begint.

Claire ging zondag in Weesp M springen met haar pony Nandor en won twee maal, ga zo door!

Zondagmiddag hebben we heerlijk geschaatst bij de buren met vrienden die daarna gezellig bij ons kwamen eten. Het weekend vloog weer om!

Leida en Vadrouille

20180204_215050

Lekker schaatsen

20180204_160349