Vanmiddag naar Boekelo!!

Alice heeft heel veel zin om met haar vriendje Ozzy, ACSI Peter Parker N.O.P. vanmiddag naar Boekelo te gaan.
In 2012 liep hij er voor het eerst als 10 jarige. In 2013 (13e), 2014 (6e) en 2015 (19e) werd hij drie maal achter elkaar Nederlands Kampioen. In 2016 won ACSI Harry Befafonte de titel. Omdat hij toen in Rio had gelopen mocht hij thuis blijven. Vorig jaar werd Ozzy 6e en 2e in het NK achter Tim Lips. Bijzonder dat hij Boekelo al vijf keer foutloos heeft gelopen en nu dus voor de 6e keer aan de start komt.

Hij is net zo trouw als zijn eigenaren Yvonne Smit en Ramon & Sabine van Reine.
Ozzy voelt fit en we hebben er zin aan!
De foto’s zijn van Vairano in april toen hij de Nationscup won. Daarna heeft hij goed in Jardy gelopen, dus dit wordt zijn derde wedstrijd van het jaar.  Met dank aan ACSIANKY ,BTTSHorsetrucksCavalorCounrtymilldreamteamDevoucouxFreeroadTeam2TokyoTeamNL  en Topfit.

En natuurlijk de mensen thuis die de boel draaiende houden, Anouk, Sanne, Ingrid, Marloes, Julia, Marit en Kees. Gert en de meiden komen vanaf donderdagmiddag, gezellig!

Oeps niet alleen Ozzy heeft al vaak in Boekelo gelopen, Alice zelf heeft ook met veel paarden daar gereden. Haar eerste keer was in 1991 met Watermill Stream die in maart 1992 mooi op de voorkant van toen nog weekblad de Hoefslag stond.

20181009_102308

 

1

2

3