Afwisselende week

Afgelopen week veel afwisseling gehad! Er kwam een filmploeg bij ons thuis voor een filmpje voor CIC Emmeloord eind juli. Altijd leuk om te vertellen over deze mooie wedstrijd. Kijk voor meer informatie op http://eventingemmeloord.nl/

Onze stagiaire Lara had vorige week haar schouder gebroken door een vervelende val van haar paard. Ze is nu geopereerd en kan aan het herstel beginnen, heel veel beterschap Lara!

Veel pennen en plaatjes om alles goed te krijgen

Er is ook een Franse uitwisseling-studente bij ons op het bedrijf. Altijd leerzaam en gezellig om buitenlandse gasten te mogen verwelkomen.

Er kwamen deze week ook weer veel groepen langs voor een training. We hebben de hindernissen weer een nieuwe plek gegeven en er is een stukje langs het hek bijgekomen. Iedereen was enthousiast en dat maakt ons ook weer enthousiast. Wil je meer informatie over de groepslessen? Kijk dan onder het kopje INFO en dan groepslessen!