Leida 2* debuut Renswoude

Wow, Alice en Gert hun 14 jarige dochter Leida maakt haar internationale 2* debuut in Renswoude met de 15 jarige ACSI Zamzam.

35,3 strafpunten voor Leida in Renswoude, ze reed keurig, helaas wat spanning in de stap. De cross is lastig, dus zekers geen dressuur wedstrijd.

Leida en ACSI Zamzam maken een top 2* debuut in Renswoude. Netjes foutloos binnen de tijd! Nu 19e van de 69 en 4e in NK junioren klassement. Thierry, Caresse en Splinter ook foutloos, trotse trainster. Straks zelf nog even een gedeelte van de cross trainen met ACSI Peter Parker. Morgen de keuring en daarna het springen.

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 1 juni 2019

Tijdens het springen werden 5a en 5b verlaagd en reed ze een paar wendingen erg ruim waardoor ze er 6 seconden te lang over deed. Een nette 6e plaats in het NK voor de junioren en een 28e in het totaal klassement van de 69 starters. Ook heel trots op leerlingen Caresse en Splinter, beiden een mooie nul ronde en 3e en 4e op het NK! Op naar nog meer mooie dingen dit seizoen!

Edwin Hoogenraad loopt met de junioren het springparcours

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 2 juni 2019