SGW Ede – Putten

Hoe leuk is dat? Op je geboortegrond in Putten bij je broer dressuren en springen samen met je dochter! We hebben een nieuwe 7 jarige bruine ruin. Het is een Dakar VDL x Indoctro en maakt zijn eventingdebuut. Zijn naam is Harm, net zoals mijn schoonvader.


Harm moet nog wennen tussen de witte hekjes en maakte wat fouten maar toch 200,5 punten omdat hij ook goede dingen liet zien en lekker kan draven. Hij sprong foutloos. Leida reed Epic van Iris Boelhouwer, 197 punten met dressuur en een stop bij hindernis 3, de koeienbalken.

Leida samen met haar oom de bak even slepen
Super leuk bij opa en oma op het erf!

Nieuwe sponsor sticker Topfit Fysiotherapie

Leida was in Ede startnummer 115 en ik 116, dus grapte al dat ik haar in ging halen. Dat is niet gebeurt want Leida reed met Epic keurig foutloos binnen de tijd en werd 8e. Zelf met Harm ging het prima en was ook fijn nul in time bij zijn eventing debuut. Hij won zelfs de 2e prijs. Leerling Joanne Spliethof won de Z, gefeliciteerd!

115 en 116

Leida en Epic

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 23 juni 2019
Leida en Epic

Harm vond het leuk!

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 23 juni 2019
Harm in actie