Leida haar grote EK avontuur

Leida is geselecteerd met ACSI Zamzam voor het EK in eigen land op landgoed Maarsbergen. Dit is Leida haar aller eerste EK en het was de tweede internationale wedstrijd voor deze combinatie.

grapje uitgehaald, foto’s met Boyke hun eerst eventing ervaring. Ook op landgoed Maarsbergen
En haar echte staldoek natuurlijk

Leida reed een nette proef vandaag op het EK. Een pr van -32,2 en een voorlopig 6e plaats van de 38 starters. ACSI Zamzam mocht nog even lekker op de Vitafloor die hier ter beschikking gesteld is, waarvoor veel dank! Vrijdag heeft Leida getraind en de cross nog goed verkent. Zaterdag is de cross.

De junioren zijn nu klaar en Alice en Gert zijn heel trots! Leida ging iets te hard over 7a, waardoor ACSI Zamzam langs 7b schoot. Heel jammer want verder ging ze super mooi rond. Leerling Caresse reed nul en snel. Trots!!!

Op deze combinatie kreeg Leida een langsloper, goede les voor de volgende keer!

Trots op onze Leida die tijdens het springen een stop op 2 kreeg, daarna een balk op 2 maar verder heeft ze het parcours keurig afgemaakt. Leida is een ervaring rijker! 


En ook mega trots op de Youngriders die brons wonnen! Gefeliciteerd en ga vooral zo door. Alles is weer opgeruimd en schoon. Leida ging na het EK meteen door naar ponykamp. Heerlijk die vakantie voor hun!

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 13 juli 2019

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 13 juli 2019