CCI 2* Waregem en NK Gorssel

Leida start in Waregem met ACSI Zamzam in de junioren rubriek. Ze verrijden hier ook een nationscup voor deze junioren rubriek. Leida mag als eerste van het team dressuren en springen. De dag erop was de cross.

Jantien reed dat zelfde weekend mee met SGW Gorssel waar het NK voor pony’s werd verreden.

Leida reed in Waregem een beetje een rommelige dressuurproef, -31,3 dus de score viel mee en een 13e plaats. Springen was ook niet slecht maar helaas 2, 8b en 9 eraf. Na de cross springt ASCI Zamzam altijd fijner, maar het is niet anders! Goed leermoment.

Gert ging met Jantien naar Gorssel voor het NK in de klasse M. Een nette dressuurproef, foutloos gesprongen maar helaas had Simply er geen zin aan om het bos in te springen. Jammer maar de volgende keer beter!

Hier ging Simply nog goed.

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 21 september 2019
Hier ging Jantien nog goed met Simply

Eindelijk thuis na een lange dag in Waregem. Leida en ACSI Zamzam nul in de cross en 7 seconden te langzaam, dus 2,8 tijdfouten en een keurige 17e plaats. Het juniorenteam werd netjes 3e.

Leida bij het water, Eddy dank voor het filmen!

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 22 september 2019

De laatste combi en de finish

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 22 september 2019