Helaas geen Boekelo voor Alice

ACSI Peter Parker voelt heel fijn maar is helaas niet fit genoeg om naar Boekelo te gaan. Hij heeft daar al 6 x gelopen en in 2013, 2014 en 2015 werd hij Nederlands kampioen. In 2017 werd hij keurig 6e in het grote deelnemersveld. Trots op mijn vriendje! Natuurlijk kom ik het Nederlands Team aanmoedigen en via deze weg allemaal alvast super veel succes. Haal die Tokyo tickets binnen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Vrijdagochtend vertrokken Gert en ik naar Boekelo. Met gemengde gevoelens zijn we weer thuis, helaas geen Tokyo teamticket voor Nederland…..zelf daar niet meedoen na 7 jaar was ook raar. Ik heb zaterdag gasten van ACSI rondgeleid en gelukkig wel genoten van de prachtige sport. Merel Blom gefeliciteerd met je Nederlandse titel!

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom en buiten
ACSI had dit jaar een tent bij de finish waar ruiters en hun achterban de cross konden volgen