NK Hattem

Wauw er werden vrijdag avond 4 oktober drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in Hattem! Henk Dokter, Henk Dubbeldam en Henny Zwerus zijn de gelukkige. Zij hebben jaren lang heel veel vrijwilligerswerk gedaan en dan nu het NK eventing organiseren. De cross ziet er gaaf uit! De bodem ligt er prima bij. In het mooie magazine een artikel over eventingfamilie Naber.
Morgen start Leida in de klasse Z met ACSI Zamzam en in de M met Epic, zijn wedstrijdnaam is Elegance SB. Zelf start ik met Harm in de klasse M.

Afbeelding kan het volgende bevatten: Leida Naber, glimlacht

Trots op dochter Leida en onze andere leerlingen. Gisteren op het NK in Hattem werd Leida keurig 4e in de klasse Z met ACSI Zamzam. Joanne Spliethof werd netjes 2e.

Stephanie werd 4e in de L en kampioen met het Gelderland Equipe. Zelf met Harm ook fijn gereden in de klasse M. Foutloos in de cross en het springen. De dressuur ging dit keer iets minder waardoor we 10e werden.

ACSI sponsorde een hindernis hier in Hattem
Nieuwe waterhindernis