Buitenrij tips en tricks met Alice

We gaan in de kerstvakantie maandag de 23e en zondag de 29e weer een mooie rit maken naar het Veluwemeer. Onderweg krijg je tips hoe je veilig en goed een buitenrit kunt maken. Bij het Veluwemeer zetten we een hindernis neer zodat je kunt trainen in en uit het water springen!

Er komt ook een fotograaf zodat alles wordt vastgelegd! Geef je gauw op via info@naber-lozeman.nl

** Buitenrit met waterhindernis met Olympische amazone Alice Naber-Lozeman! ** maandag 23 en/of zondag 29 december Tips en Tricks tijdens de rit naar het Veluwemeer, bij het meer is er een hindernis dus gaan we ook springen in en uit het water. Lijkt jou dit helemaal tof? Geef je dan gauw op via Info@naber-lozeman.nl of PB! Na afloop lekker opwarmen met een hapje en drankje op stal. We vertrekken 15.00 uur vanaf de Alice Eventing School, kosten: €20 Wie gaat er mee? Delen is leuk! #geefjeop #buitenrit2.0 #watertraining #eventinglife #eventinghorse #AliceEventingSchool

Geplaatst door Alice Eventing School op Zondag 8 december 2019
Kom je ook?