College Tour Eventing

11 november gaf Alice samen met Gert de college tour Eventing. Het was eerst een avond waarbij Alice samen met Mans Buurman de avond zou vullen, helaas was Mans ziek. Dus sprong Gert in en samen maakten ze er een super interessante en leuke avond van.

In de eerste groep mochten er 3 leden van de Alice Eventing School mee rijden. Stephanie Alexander, Astrid Baxter en Elke van Renssen. Alle drie B/L ruiters reden om beurten een parcours met crosshindernis waarna het publiek aan mocht geven hoe zij de rijstijl van de verschillende ruiters zouden beoordelen. Een goede houding en balans zijn volgens Alice de belangrijkste aspecten voor een eventingruiter. Immers is ons hoofddoel om ‘boven te blijven en de finish te halen’. Wanneer je als ruiter goed meezit en je paard niet stoort dan is het geen probleem dat je niet op iedere hindernis de juiste afstand rijdt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Alice Naber-Lozeman, lachende mensen

In de tweede les reden Lisa en Lois Joosse mee. Twee jeugdruiters die beiden al op internationaal niveau hebben geacteerd. Het publiek was het unaniem eens dat het duidelijk te zien was dat deze meiden al meer ervaring hadden. Vooral in hun balans was dit duidelijk terug te zien. Zodoende werd er direct wat meer uitdaging opgezocht.

Alice reed zelf later met Harm nog mee samen met Laura. Hierbij kon het publiek goed zien wat het verschil is tussen een springpaard en een eventing paard, ook al kon Alice laten zien dat Harm ook best goed kan springen en liet Laura ook zien dat haar springpaard best goed kon crossen!