Druk weekend

We zijn dit weekend van 18 januari weer lekker bezig! Jantien werd met het verenigingsteam van de Flevoruiters jeugdsportploeg van Dronten, ze ging gezellig met de familie Hanse mee. Leida en ik gingen naar Ermelo waar het interessante spring trainersseminar was met vakmannen Wout Jan vd Schans, Piet Raymakers en Jos Lansink. Gert was daar al. Vandaag met 4 paarden naar Nunspeet en van de 5 parcoursen maar 1 balk. Leida won de L met Harm. ACSI Zamzam had er 1 af. Zelf reed ik twee maal B met Justintime. Hij liep beiden malen nul maar de tweede keer een heel stuk fijner. Roos traint een paar dagen bij ons en werd 6e in de B nadat ze een jaar geen wedstrijd had gesprongen. Morgen weer naar Ermelo waar topeventingtrainer Chris Bartle komt. Gert was vandaag bij het dressuur seminar en moet morgen om 8 uur weer in Ermelo zijn.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen, schoenen en binnen
Jantien en het jeugdteam
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, de tekst 'PASSIE'
3 vakmannen in Ermelo
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, paard en buiten
Alice met Justintime en Roos met Vicenza

Leida en Harm

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 18 januari 2020
Leida met Harm