Trip naar Liverpool UK

Samen met Gert drie dagen in Liverpool, op de beroemde renbaan waar de grand national gehouden wordt, bij het interessante FEI veiligheids seminar. Er zijn hier bijna 150 mensen aanwezig uit 22 landen. Mooi om samen Nederland te vertegenwoordigen. Meiden thuis dank voor jullie goede zorgen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: Gert Naber en Alice Naber-Lozeman, lachende mensen, lucht en buiten

Super inspirerende meetings hier! Gisterenochtend het grand national parcours gelopen met uitleg wat er de laatste jaren is veranderd in het voordeel van de paarden. Horse welfare is zo belangrijk en de uitleg hoe we dagelijks trainen en bezig zijn met de gezondheid van de paarden. Actueel onderwerp en mega belangrijk voor de hele paardensport.
Zat zelf in de werkgroep van de trainers. Gaaf om te sparren met toptrainers vanuit de hele wereld. Vandaag de laatste dag. Leerzaam en goed voor de contacten!

Afbeelding kan het volgende bevatten: trein, gras en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, lucht, buiten en natuur

De beroemde Beeches Brook, deze wordt als 6e en als 22e hindernis gesprongen. De grote sloot die erachter zit is weg. Toen ik 16 was heb ik dit parcours ook gelopen en er is veel veranderd. Alle afzets en landings zijn hoger gemaakt om het de paarden makkelijker te maken. Mooi om te zien! Alle hagen zijn nog niet op de hoogte, dat komt in april..

Afbeelding kan het volgende bevatten: Alice Naber-Lozeman, glimlacht, binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: Gert Naber, glimlacht