Springwedstrijd in Wezep

23 februari met de meiden naar een springwedstrijd in Wezep geweest. Jantien reed keurig in de BB met Lissandro en een foutje in de B. Leida reed vier paarden en dat deed ze super! Met George van Rieke en Theo Alsemgeest was ze foutloos in de BB. Met Fasmee van Tonya Pederson won ze de B met 80 stijlpunten, in de L was ze dubbel foutloos en werd ze 7e. Met ACSI Zamzam reed ze gelijk M, een lijntje wat op 6 galopsprongen stond reed ze iets te voorwaarts op 5. Daarna reed ze heel verstandig een volte want daarna kwam de driesprong. Zamzam sprong relaxed en foutloos. Daarna met Harm keurig dubbel nul in de M en een 2e prijs. Zelf reed Alice met Justintime fijn in de B en in de L sprong hij een balk. Wilma Frentz dank voor je mooie foto’s!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, inclusief Alice Naber-Lozeman en Leida Naber, lachende mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, paard en buiten
Jantien met Lissandro
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en paard
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en paard
Justintime
Afbeelding kan het volgende bevatten: paard
Fasmee
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Harm