Wedstrijd en playbackshow bij de de Flevoruiters

16 februari. Leuke avonden en dag in de Flevomanege. Jantien won vrijdagavond het DE/L springen met Simply Brown en werd 2e met Lucky Lizzy. Zaterdag reed ze met haar paard Lisandro, foutloos in de BB en een balk in de B. Leida startte de onervaren George in de BB en had een balkje. Daarna reed Leida met Harm en ACSI Zamzam in de L en M. Zamzam ging super en liep alles foutloos. Met Harm twee maal een balk. Zelf reed ik Justintime, in de B prima en in de L vond hij de paarse oxer doodeng. Goed leermoment. Jantien deed met haar pony mee met teamspringen en reed de snelste tijd..in de avond de gezellige playbackshow. Jantien en haar vriendinnen wonnen met “Adje voor de sfeer”. Daarna gezellig het traditioneel voetballen in de bak…gezellig! Sandra Nieuwendijk dank voor de mooie foto’s.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, paard en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen die paardrijden en paard
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, paard en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen die paardrijden, paard en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, schoenen en binnen
Winnaars van de playbackshow! Jantien in het midden.

Jantien en Simply Brown snel door de bocht

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 16 februari 2020

De barrage van Leida en ACSI Zamzam

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 16 februari 2020