Geen NK in Breda voor Alice

Alice start niet in Breda as weekend. De reden is dat ze Coral Estate Mitok even rust gunt. Hij heeft twee foutloze korte 3* gelopen en hiermee zijn kwalificaties binnen om naar Boekelo te mogen. Boekelo is weer een kwalificatie voor het EK van 2011. We kijken vooruit!

Omdat Alice niet in Luhmuhlen kon rijden(er waren maar 3 startplaatsen voor Nederland) en er weinig korte 3* wedstrijden zijn heeft Alice er voor gekozen om Malmo en Schenefeld te rijden. Had het  mis gegaan op een van die wedstrijden dat had ze Breda wel moeten starten. Nu is dit niet nodig. Sinds vorig jaar moet je foutloos rijden om een kwalificatie te halen. Hierdoor is het voor iedereen dus een stuk lastiger om aan een lange 3* deel te nemen. In Breda doen nu 18 deelnemers mee aan het NK eventing. Er zijn ook mensen bij die hun 3* debuut maken.

Gert start met Coral Estate Bounty in de CIC**.