Renske Kroeze “van start”

Sinds maandag is onze nieuwe working pupil Renske Kroeze begonnen. Renske is 21 jaar, komt uit Bathmen en stopt een jaar met haar studie bedrijfskunde.

Renske heeft twee paarden meegenomen. Haar 11 jarige Sunny, Burggraaf x Ixion en de dochter van Sunny, Violin. Deze 8 jarige Violin is een dochter van Stravinsky. Deze beiden paarden zijn gefokt door de ouders van Renske. De Ixion schimmelmerrie Freya liep met haar vaderĀ Berend Kroeze Z sgw.

Met Sunny won Renske vorig jaar het KNHS kampioenschap sgw klasse Z in Vlietland. Ook won ze vorig jaar de eventingcup. Dit jaar won ze met Sunny de Z van Chaam en Castenray. In Varsseveld maken Sunny en Renske hun 2* debuut. Violin werd dit voorjaar in haar eerste Z in Chaam derde. Deze Violin mag in Varsseveld een 1* lopen.

Alice zal Renske helpen met haar paarden en Renske helpt Alice met de jonge paarden en alleĀ andere werkzaamheden.

Wij wensen Renske een leuk en leerzaam jaar!

Links Violin en rechts Sunny

renskeprdn

Vorig jaar op het eventingfeest in Amsterdam, de eventingcup is binnen!

holmaengerenske