Topavond

Gisterenavond was het een topavond. Mooi weer, veel deelnemers en gezelligheid op de laatste oefencross van het jaar. Er waren enkele nieuwe combinaties en je zag duidelijk dat het de tweede ronde veel beter ging. Er werd vaak gevraagd of we in oktober, bv in de herfstvakantie, nog een oefencross doen. Als de bodem goed is en het blijft mooi weer dan zullen we dat zeker doen. Houdt deze site dus goed in de gaten. Hierbij weer wat leuke plaatjes.

sepdo1site

sepdo2site

De Duiste Marlene Klatt en haar Pauli keurig over de trakener

sepdo3site

Oude bekende Corleone en zijn nieuwe berijdster Ria Sipkema uit Ermelo gingen ook prima rond

sepdo4site

sepdo5site

sepdo6site

Richard Kaptein had een stoere bonte Pacific die het terreinwerk goed aanpakte

sepdo7site

Minouche en Jantine waren ook tevreden

sepdo8site

sepdo9site

Na afloop dineren……….

sepdo10site