Coral Estate Whizzard naar Japan

De knappe zevenjarige Whizzard gaat naar Japan. Deze bruine ruin van Pythagoras x Lancelot heeft zich goed ontwikkeld. Vorig jaar oktober begon hij zijn eventing carriere in Hattem. Na wat L wedstrijden liep hij fijn in de M. Eind juni heeft de Japanse springruiter die bij Jos Lansink werkt hem uitgeprobeert. Whizzard werd tweede in Vlietland en Maarsbergen. In Renswoude maakte hij zijn CCI* debuut. Daarna kwam er vanuit Japan een dressuurruiter die hem heeft gereden.

Via Marcel Timmermans, die veel handel naar Japan doet, is hij vertrokken. Deze week staat hij in Belgie in quarantaine daarna vliegt hij naar Tokio. Wij wensen zijn nieuwe eigenaren heel veel geluk en plezier met Whizzard. Alice heeft veel lol aan hem beleefd.

Whizzard

vlie2heghansje

Whizheginwater

Whizwater4