Cavalor lanceert eerste educatieve video!

Cavalor lanceert hun eerste educatieve video! Deze handelt over maagzweren bij paarden.Alice voert al jaren krachtvoer van Cavalor en dat bevalt zeer goed. Cavalor heeft een educatieve video gemaakt en deze vindt je hieronder.

“Heb je soms het gevoel dat er een simpel antwoord moet bestaan voor een schijnbaar ingewikkeld probleem met jouw paard? Ben je soms gefrustreerd als je favoriete dier slecht presteert en je niet weet waarom? Het kan iets met de voeding te maken hebben en daarom heeft Cavalor deze eenvoudige, educatieve video’s gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is kijken en leren om zo belangrijke voedingsfactoren te begrijpen die de prestaties van je paard beïnvloeden. Wanneer het resultaat telt, kun je rekenen op Cavalor!”

http://www.youtube.com/watch?v=vzLq5QrekjQ