Rondje instructie

Gisterenavond gaf Alice het rondje instructie eventing op het KNHS centrum in Ermelo. Een nieuw dak op de WA hal en een nieuwe bodem, het zag er mooi uit.

Alice gaf in de eerste groep Mylene Spaak, Edith en Jeanet Chardon les. Voor de en na de les liet Alice wat videobeelden zien op een groot scherm. Ruud Overes had alle filmpjes  mooi aan elkaar geplakt, waarvoor nogmaals dank.
Het waren beelden van de wedstrijd van afgelopen oktober in Boekelo.

Daarna waren Rabobank talent Justin Maarse en Sanne de Jong aan de beurt. Na de pauze reed Alice zelf op Peter Parker. Hij vond het eerst heel spannend, maar hij ontspande snel toen hij wat harder mocht en over de vaste hindernissen ging.

Als afsluiting liet Alice de beelden van de helmcamera van Peter Parker van Boekelo zien. Ruud had de beelden van tvOost in de linkerboven hoek geplakt op de juiste timing, dus dat was leuk.

Rabosport heeft er een filmpje van gemaakt. Oeps Alice moet haar wenkbrauwen niet zo optrekken als ze in de camera praat…weer wat geleerd, gelukkig is ze al getrouwd…

http://www.rabosport.nl/paardensport/video/AQ9FVxMBmOb4DhVMU7PWebV5/Controle%2C_heggen_en_holy_shit

We gaan een clinic geven en nemen mee: Smalle hindernissen en een hoge heg. Met dank aan Wim en Janny voor het lenen van de platte wagen en auto.

ri7

Mylene Spaak

ri1

Jeanet Chardon

ri3

ri2

Rabobanktalent Justin Maarse

ri4

Peter Parker en Alice

ri5

ri6