Nul meting

Vandaag was de NUL meting voor de kaderpaarden bij Gert Boonzaayer in Renswoude. Alle paarden worden gemeten, Carolien Munsters, Emile Welling en Cees van Beckhoven doen de testen.

De beiden bondscoaches Martin Lips en Alice Waanders waren ook aanwezig om de paarden te bekijken.

Eerst een klinische keuring, daarna opwarmen. Dan in galop steeds een ronde met meer snelheid. Tussendoor werd steeds bloed afgenomen om de lactaat waardes te meten. Na 10 minuten cooling down werd er weer bloed getest.

Coral Estate Mitok was om half 10 aan de beurt en hij was heerlijk relaxed. Gisteren was er kadertraining in Ermelo van Rob Ehrens en toen deed hij het ook super. Verstand komt met de jaren…Toen snel naar huis, andere paarden trainen. Er stonden geen lessen op de planning vandaag ivm Jantien haar feestje.

nulmeting3

Gert Boonzaayer heeft een sloot breder gemaakt en die kan mooi gebruikt worden als aquatrainer. Heerlijk even doorgestapt toen we klaar waren.

nulmeting (2)

De nieuwe eb en vloed bodem. Hier zal straks het hoofdterrein zijn voor de Renswoude Horse trails. Deze wedstrijd waar een 1*, 2* en 3* wordt georganiseerd is van 6 t/m 9 juni. Alice is van de partij!

nulmeting4