Andere stal voor Mitok

Gisterenochtend had Alice Coral Estate Mitok meegenomen naar Maarsbergen.

Zoals de meeste mensen wel weten mag Mitok geen eventing meer lopen omdat zijn hartspier te weinig zuurstof krijgt. Dit doet Alice heel veel pijn want na 6 jaar training was hij super aan de hulpen. Hij heeft drie lange 3* gelopen en voelde super in Fontainebleau waar hij 14e werd in de CIC***. Hij was klaar om het EK te lopen dit jaar……….

Hij was Alice haar vriend geworden. Springen zou hij nog wel kunnen want die belasting is een stuk korter. Hij gaat nu naar stal van Roekel. Coral Estate sponsort hun ook, zodat Mitok mooi binnen het Coral Estate eventingteam blijft.

De 20 jarige Jeroen Kroesbergen, die bij de familie van Roekel werkt, kan veel van Mitok leren. Hij gaat hem voorlopig uitbrengen op springwedstrijden.

Gisterenochtend heeft Jeroen hem meegenomen. Pff Alice heeft het er niet makkelijk mee maar wensen Jeroen heel veel plezier van Mitok!

Alice kan terug kijken op vele mooie momenten met Coral Estate Mitok. Bedankt!!

Alice wil ook iedereen bedanken voor de steun die ze heeft gekregen. Ongelooflijk, dit doet haar goed! Goed om te horen dat heel veel mensen het erg jammer vinden dat ze niet langer met Mitok op hoog niveau kan rijden.

Jeroen en Egbert van Roekel zullen goed op Mitok passen.

mitokegb