Wederom een topdag in Maarsbergen

Alice en Joanne Spliethof reden beiden zaterdag in Maarsbergen.

Ongelooflijk hoeveel starts de organisatie heeft verwerkt. Complimenten! Vrijdag waren de B ruiters aan de beurt en zaterdag de L, M en Z pony’s.

Alice reed Wiseguy van Astrid Baxter in de klasse L. Astrid heeft Wiseguy 2,5 jaar geleden via Alice gekocht. Vorig jaar deed Wiseguy het super met Astrid. Dit jaar was hij stout in Chaam en EttenLeur. Vandaar dat Astrid vroeg of Alice hem een paar keer wil starten.

De dressuur ging goed, -47. Hij sprong foutloos. In de cross kon Alice wel voelen dat WG eigenlijk andere plannen had, maar Alice kon hem overtuigen en WG liep foutloos binnen de tijd. Hiermee won hij de 5e prijs.

Coral Estate Curacao liep de M wedstrijd. De dressuur gaat steeds beter. Hij sprong een fijne gehoorzame foutloze ronde. In de cross liep hij ook super nul in time. Hiermee werd hij 4e.

Joanne reed met haar Avalona in dezelfde M rubriek. Een nette proef en verder geen fouten. Hiermee werd Joanne 5e.

Heel erg leuk om onze ex working student Renske Kroeze fijn te zien paard rijden. Ze reed op een paard van haar vriend Max. Max mocht haar Sunny Girl in de klasse L rijden. Alice is fan van Sunny. Met deze merrie won Renske het Nederlands kampioenschap van de Young Riders. Ze werd in 2011 2e in de CIC** van Arville. Sunny is hopelijk drachtig en mag het wat rustiger aan doen. Rechts op de foto, Renske haar vader.

mbrens

Sunny Girl en Max hadden lol in de L

mbsunny

Alice en Joanne blij aan de finish, Hans Hester bedankt voor de foto!

mb1

Pepper is fotomodel op de eventingcreme van Rapide……

mbpepp