Januari, start van het jaar

De start van het nieuwe jaar begon meteen goed met een training voor de KNHS beloften. Ze zijn allemaal weer vooruit gegaan. Het was erg mooi weer die dag dus dat maakt het allemaal extra leuk!
Begin van het jaar mocht ook eindelijk Alice haar voet weer belasten. Alles zag er goed uit en de bult is helemaal weg op Alice haar voet.

7 januari waren de kringkampioenschappen voor de meiden van Alice. Wederom was Alice erg trots op de meiden, Jantien werd 3e van de kring in de DL en Leida werd 3e van de kring in de EM. Beiden mochten ze door naar de regiokampioenschappen. Zaterdag was in Nunspeet de laatste selectie. Wilma Frentz dank voor de foto’s van Leida op haar schimmel Lucky Lizzy.. Eigenaresse van Simply Sandra Nieuwendijk maakte de foto’s van Jantien, waarvoor ook dank. Jantien had een balk in het basisparcours en werd 4e in het 2e parcours. Leida had een balk in de barrage en won de tweede ronde. Zelf thuis de galoptrainingen kunnen doen en dat ging goed!Midden januari. Ik ben dankbaar dat mijn herstel zo goed gaat. Alice heeft zelf vanmorgen de heuveltraining kunnen doen. Josine van der Meij en Ingrid Schenk zeer veel dank dat jullie vanaf half december de duurtrainingen hebben gedaan terwijl Alice niet kon rijden ivm haar voet operatie. We zijn dinsdag terug gekomen van een fijne week op Kaapverdiƫ. Qualitytime met ons vieren. Veel dank aan de meiden die thuis alles draaiende hielden! Ingrid, Josine, Anouk, Marloes, Marinka, Julia, Sanne, Cealin en iedereen die ik vergeten ben, dank jullie wel! TEAMNL gaat ervoor aankomend seizoen


Eind januari: Het was vandaag prachtig weer om bomen “af te knippen”. Straks geen bladeren meer op onze mooie buitenbodem. Later een mooi hek plaatsen en coniferen poten…….work in process!