Februari

We beginnen meteen goed in februari op de regiokampioenschappen! De meiden deden het super op de regiokampioenschappen in Westervoort. Jantien een balkje in de DL en Leida dubbel nul en snel met haar Lucky Lizzy in de EM. Daarmee werd ze Regiokampioen van de D/E M. Op naar het NK!

Hekwerk zit er mooi in, dank jullie wel Barry Schuurman!

Ook zijn we weer in februari begonnen met de Alice Eventing School! Een gezellige avond en een zeer goede start gemaakt onder leiding van Marcia Dominicus. Voor een leuke foto compilatie klik op de link.

https://www.facebook.com/AliceEventingSchool2016/videos/286047488980937/

15 februari was het ponyindoor in Dronten. De meiden reden netjes. Jantien 4e in de DL en Leida foutloos in de EM en EZ met haar Lucky Lizzy. Vandaag waren de paarden aan de beurt en Lizzy mocht weer mee. Ze kende de parcoursen en deed super haar best. Ze won zowel het L als het M springen! Leida reed ACSI Zamzam ook keurig twee maal foutloos in de L. Vadrouille en Solo had een balkje op 4b. Zelf startte ik ACSI Curaçao, ook hij sprong fijn en werd 5e in de M. De avond erna weer terug voor de playbackshow waar de meiden aan mee deden, gezellig!

22 februari was de eerste AES training van het jaar, gezellig met iedereen en alle paarden waren blij dat ze weer het terrein in mochten!

Barocca D’Alva cross weekenden

Yes, goed aangekomen in Barroca ‘d Alva. Memories komen boven want in 2003, 2004 en 2006 heb ik met veel plezier hier gereden. Aan onze levenservaring zal het niet liggen, Ab de medechaffeur is 70, topgroom Alberdina is 58, Kees de vriend van Alberdina en bijrijder is 64 en zelf ben ik bijna 48. ACSI Peter Parker N.O.P is 17 en onze jonge ACSI Curaçao is nog maar 12. Gaan met die banaan! Dit alles is onmogelijk zonder alle sponsoren en hulp thuis!

Yes, het seizoen is goed begonnen! ACSI Peter Parker N.O.P liep een fijne proef. Hij was wel wat heet doordat de dressuur baan naast een startbox lag en in de verte veel cross hindernissen. Met een nette score van 28,1 (71,9%) voorlopig aan de leiding, morgen nog een gedeelte van de 2*. Ook ACSI Curaçao vond de open dressuur baan spannend maar deed goed zijn best.- 31,1 en 9e. ACSI Peter Parker N.O.P gaat nog aan de leiding. Morgen de leuke cross, zin aan!

Er wordt door de organisatie gesproeid en geprikt om de cross bodem nog beter te krijgen. Morgen startnummer 13…Met extra dank aan ACSI!! Wij genieten hier en ook aan het thuisfront veel dank.

Ik heb twee fijne foutloze trainingsrondes kunnen rijden vandaag. ACSI Peter Parker N.O.P was 7 seconden te langzaam. 27 sprongen in 5:13 is veel en hij moet volgend weekend weer lopen. Hij was sterk en ik kon hem bij de finish bijna niet stil krijgen. Een goed teken voor volgende week. ACSI Curaçao sprong ook heel fijn en kreeg 9 tijdfouten. Ik sta nu 3e in het tussenklassement. De paarden zijn fit, op naar het keuren en springen.

De paarden sprongen beiden een fijne nulronde. ACSI Peter Parker is netjes 2e geworden en ACSI Curacao werd 18e. Een goede training voor volgende week. Met dank aan #ACSI #Anky #BTTS #Cavalor #Countrymill#Devoucoux #Freeroad #Team2tokyo #TeamNL #Topfit
En zekers niet te vergeten het thuisfront wat daar alles draaiende houdt. Dank jullie wel!!!!